Плодовете са здраве

Плодовите сокове съдържат широка гама от микро-хранителни вещества, включително витамини, минерали и аминокиселини. Минералите са компоненти на почвата, подземните води и моретата. Те се усвояват от растенията, които след това се консумират от животните и хората. Витамините са органични съединения, които са необходими на организма за жизнените му функции. Те трябва да се приемат редовно чрез храната като завършени витамини или провитамини.


Насладете се на голямото разнообразие от истински сокове, директно изцедени от натуралния плод. Изберете от около 17 различни вкуса първокласни плодови сока, които се предлагат в асортимент от 40 продукта. В допълнение към типичните класически продукти, като сок от зелена, червена и жълта ябълка, асортиментът включва и сок от грозде, горски плодове, култивирани плодове и арония. Направете своя избор!


Преимущества на студеното пресоване


  • Запазва максимално концентрацията на полезни вещества (витамини, минерали, ензими и хранителни вещества).

  • Позволява запазване на хранителните вещества и качеството на сока до 4 дена от изтискването, без пастьоризиране и добавки, при съхранение между 0 – 4оС.

  • Запазва аромата, вкуса и цвета на ползваните плодове и зеленчуци.

  • Облекчава алергии и подсилва имунитета и засилва метаболизма.

  • Прясно изцедения сок по този метод оптимално подпомага храносмилането. Консумирането на сок преди или между храненията позволява на тялото по-лесно да усети и да се повлияе от хранителните вещества приети с храненето.

  • Извлича концентрирано количество хранителни вещества, които е трудно да се приемат само с изяждането им.

  • • Прясно изцедените сокове по този метод са в максимално удобна за абсорбация форма, което позволява най-ефективното и бързо усвояване на полезни вещества, с минимални усилия от страна на храносмилателната система.

Студено пресоване


Студеното пресоване е технология, различна от стандартните бързо-оборотни машини. Машините за студено пресоване обработват продуктите по-бавно , като технологията не позволява влизането на въздух при процеса на обработка и по този начин окисляването на Вашият сок се забавя значително.


Соковете, които са приготвени по тази технология съдържат повече витамини,минерали и ензими, от колкото соковете обработени със стандартните бързо-оборотни машини. Всичко е от метода на правене на сока , очевидно – с тази технология, плодовете и зеленчуците са „пресовани”, което позволява от тях да се извлече максимума от „живия сок” в тях като се отделя пулпата - така Вие получавате чист суров и полезен сок.

Първият студено пресован сок...


За първи път думата ,,СОК" е употребена в стара Франция през 1300г. Идва от старите френски думи "jus, juis, jouis", които значат ,,течност получена от врящи билки".

Първите сокове пуснати на принципа на студеното пресоване се появяват от „Liquiteria“ през 1996 г. Студено пресованите сокове добиват популярност в края на 2000 г. като „соково пречистване“


Директният сок е чист сок, който не е от концентрат и се получава при първото пресоване на плода. Той съдържа само естествените аромати и сочност на плода, формирани и съхранени по време на узряването му. Нефилтрираният сок съдържа всички или в най-голяма степен от най-полезните си растителни вещества и запазено естественото качество.

"Fruit Product" was added to wishlist